Harriet (2019)

E lire ose e vdekur.. Araminta Ros, një skllave në fermën e Eduard Brodes, do të arratiset për te fituar lirinë në Filadelfia, duke rrezikuar dhe jetën e saj.

Koha: 125 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *