PRISNI 7 SEKONDA

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1

Ndërsa Harri garon kundër kohës dhe së keqes për të shkatërruar Horkrukset, ai zbulon ekzistencën e tre objekteve më të fuqishme në botën e magjistarëve: Dhuratat e Vdekjes.

Koha: 146 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *