PRISNI 7 SEKONDA

Hell on the Border

Arkansas, viti 1875. Pasi qëlloi 5 burra për të shpëtuar një gjykatës dhe më pas të hynte në Territorin Indian pas një banditi vdekjeprurës, Bes Rivs bëhet marshalli i parë i zi në perëndim të Misisipit.

Koha: 106 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *