Help (2021)

Sara merr një telefonatë dhe punësohet në një shtëpi kujdesjeje diku në Liverpol pasi talenti i saj është lidhja dhe komunikimi me njerëzit, pastaj në mars 2020, korona-virus godet vendin duke i përkeqësuar më shumë gjërat…

Koha: 1h 38min