Henchmen (2018)

Kur bota kërcënohet nga një super njeri djallëzor, një adoleshent dhe mësuesi i tij bashkohen për ta ndaluar.

Koha: 89 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *