PRISNI 7 SEKONDA

Her Blue Sky

Her Blue Sky (2019)Pas vdekjes së prindërve, Akane mbeti në qytetin e saj të lindjes për t’u kujdesur për motrën e saj të vogël, Aoi. Vite më vonë, ish i dashuri i saj, Shinosuke, kthehet në qytet për të performuar në një festival muzikor. Në të njëjtën kohë kur dy ish të dashuruarit ritakohen, Aoi takon Shinosuken adoleshent, i cili kishte udhëtuar në kohë dhe bie kokë e këmbë në dashuri me të.

Koha: 106 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *