Heritage (2019)

Majlsi do të mësojë më shumë rrëth historisë së vendlindjes së tij dhe babait të tij që ishte një komandant gjatë kohës së Gjermanisë së ndarë. Kjo e çon atë të përballet me një situatë të rrezikshme totalisht jashtë imagjinatës së tij.

Koha: 78 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *