High Flying Bird (2019)

Një agjent sportiv gjen një klient të ri basketbollist si një mundësi biznesi intriguese dhe kontradiktore gjatë një mbylljeje të përkohshme të ndeshjeve.

Koha: 90 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *