PRISNI 7 SEKONDA

High Heel Homicide

Vrasje me Taka të Larta : Pas një vargu vrasjesh në qytet, dy detektivë punojnë për të zgjidhur misterin dhe për të gjetur vrasësin. Te dhënat e tyre të vetme: të gjitha viktimat janë ish-policë dhe secili ka nga një shkronjë të kuqe të vizatuar në trup. Sa do të vdesin para se vrasësi të ketë dhënë mesazhin e tij? FILMI PËRMBAN SKENA SEKSUALE TË FORTA! NDALOHET SHIKIMI NËN 18 VJEÇ!

Koha: 81 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *