PRISNI 7 SEKONDA

High Strung Free Dance

Një koreograf i ri bën bashkë një balerinë moderne dhe një pianist inovativ për shfaqjen më të famshme të New York-ut…

Koha: 103 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *