Hit & Run

Një dëshmitar i disa gargaritjeve dhe gjithashtu njeri nga anëtarët e bandës dëshmon kundra shokëve të tij për të mbrojtur ish të dashurën e tij. Tashme me një identitet të ri prej katër vjetësh është i detyruar të kthehet në qytetin e tij në Los Anxhelos sepse e fejuara e tij e cila nuk e njeh identitetin e tij të vërtete ka fituar një pune në mësimdhënie. Kthimi në shtepi sjell telashe pa fund sepse banda që merrte pjese dikur po e priste me padurim. Për me shume shikoni filmin…

Koha: 100 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *