Hit-and-Run Squad (2019)

 Skuadra policore e aksidenteve i vihet pas një biznesmeni të ri, të fiksuar pas shpejtësisë dhe makinave, i cili ka lidhje korruptive me zyrtarë të lartë të politikës dhe rendit.

Koha: 133 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *