HIT: The First Case (2020)

Vikrami, një oficer policie i cili vuan nga një tragjedi e së shkuarës, duhet t’i lërë ndjenjat mënjanë dhe të përqendrohet tek çështja e zhdukjes së një vajze të re të quajtur Priti.

Koha: 125 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *