Holidate

Sloana dhe Xheksoni e urrejnë që festat e fund vitit ti gjejnë ata beqarë, pasi paragjykohen shume nga familjarët e tyre. Kur këta të dy njihen me njëri tjetrin, betohen se do të jenë partnerë dhe do mbështesin njëri-tjetrin në çdo fund-vit festiv.

Zhanri: KomediRomancë

Drejtori:

Shteti:

Koha: 143 min

Realizimi:

IMDb: 6.1

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *