Home Alone 2: Lost in New York

Një vit pasi Kevinin e harruan në shtëpi dhe i’u desh të përballej me dy hajdutë, aksidentalisht ai e gjen veten në qytetin e Nju Jorkut dhe takon disa “fytyra të njohura”.

Zhanri: AventurëFamiljarKomedi

Drejtori:

Shteti:

Koha: 120 min

Realizimi:

IMDb: 6.8

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 Comments

stina muqolli

at 2:13 am

hello

Rasim

at 6:51 pm

?

Ylli

at 10:35 am

hi

tim

at 10:17 pm

nxirrni ma shum filma o bos konkurenc keni

Shirli

at 4:25 pm

?

elona

at 10:15 pm

I like this page

Alkida

at 12:40 pm

Hi

Eduart

at 8:38 pm

Shum i mir

bekir

at 5:11 pm

this dont work

dSFDASFCV

at 8:21 pm

OK

enes ajeti

at 1:06 pm

ay love to show ore to se muvi ani mistrec i keq haha sorry ay love to se home alone

sidorela

at 7:25 pm

hi

Albion

at 9:00 pm

Mir