Homunculus (2021)

E vërteta dhe iluzioni turbullohen kur një i pastrehë amnezik zgjohet nga një procedurë eksperimentale mjekësore me aftësinë për të parë traumat më të thella të njerëzve.

Koha: 1h 55min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

Coepsy

at 11:15 pm

I congratulate, what excellent message.