Honey Boy (2019)

Ky film paraqet fëmijërinë e trazuar të një aktori të ri teksa ai mundohet të ribashkohet me babanë e tij dhe të kujdeset për shëndetin mendor…

Koha: 94 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *