Hoodwinked Too! Hood VS. Evil (2011)

Kësulëkuqja po stërvitet në grupin e Motrave Kapuç, kur ajo dhe Ujku thirren për të hetuar zhdukjen e papritur të Hanselit and Gretelit.

Koha: 86 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *