Horns (2013)

Pasi ishte dehur gjatë gjithë natës, Igi zgjohet në mëngjes me brirë që po i rriteshin nga tëmthat e tij dhe ishin fuqi të çuditshme, të cilët do e ndihmojnë për të gjetur vrasësin e të dashurës së tij…

Koha: 120 min