Horse Girl (2020)

Sara është një vajzë anti sociale. Asaj i pëlqen kalërimi, arti, zanati dhe serialet me krime. Pikërisht këto të fundit fillojnë të ndikojnë negativisht në gjendjen e saj psikologjike duke rezultuar në haluçinacione dhe gjendje ankthi.

Koha: 103 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *