PRISNI 7 SEKONDA

Hot Shots!

Parodi e filmit Top Gun. Një pilot i talentuar por i pa qëndrueshëm duhet të mundë fantazmat e vdekjes së babait të tij dhe të shpëtojë një mision ushtarak të sabotuar nga prodhuesit e mëdhenj të armëve.

Koha: 84 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *