Hotel Transylvania (2012)

Pas vdekjes së gruas së tij, Konti Drakula harton dhe ndërton një hotel me pesë yje për të rritur vajzën e tij Mavis dhe për të shërbyer si një vendstrehim për të gjithë përbindshat e botës.

Koha: 91 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *