Housebound (2014)

Kajli Baknel është e detyruar të kthehet në shtëpinë ku u rrit, Pasi gjykatësi i cakton arrest shtëpie. Ndëshkimi i saj bëhet edhe më i padurueshëm nga fakti që ajo duhet të jetojë me nënën e saj Miriamin, një llafazane e cila është e bindur se shtëpia ka fantazma. Kajli i sheh besëtytnitë e Miriamit si asgjë më shumë, sesa një shushatje nga thashethemet e një qyteti të vogël. Megjithatë, kur ajo bëhet e ndërgjegjshme për pëshpëritjet shqetësuese dhe përplasjet e çuditshme gjatë natës, ajo fillon të pyes veten nëse vërtet shtëpia është poseduar nga një shpirt armiqësor, i cili nuk është i lumtur nga ndryshimet e reja në shtëpi.

Koha: 107 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *