PRISNI 7 SEKONDA

How It Ends

Në mes të një apokalipsi, një burrë i dëshpëruar përpiqet të gjeje gruan  e tij e cila është shtatzënë dhe ndodhet milje larg.

Koha: 113 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

ronald

at 12:10 pm

tv