PRISNI 7 SEKONDA

Hubie Halloween

Hubi është një njeri qesharak në sytë e fëmijëve dhe të rriturve bashkë. Por këtë vit, diçka ndryshon gjatë natës, dhe shpëtimi i Hallouinit mbetet në duarën e Hubit…

Koha: 102 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *