I Am Ali (2014)

Qasje si asnjëherë më parë në arkivin personal me ditare audio të Muhamed Alisë si dhe intervista dhe dëshmi nga rrethi familjar dhe shoqëror përdoren për të treguar historinë e jetës së legjendës.

Koha: 111 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *