I Am Bruce Lee (2012)

Një film-dokumentar mbi jetën e Brus Li, njeriu që solli revolucion me mendimet dhe filozofitë e tij. Pamje të rralla dhe foto të vjetra, për atë që cilësohet edhe si ‘Babai i Arteve Marciale’.

Koha: 94 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *