PRISNI 7 SEKONDA

I Am Vengeance

Kur ish-ushtari u bë mercenar, ai mëson për vrasjen e shokut të tij më të mirë dhe nis një mision për të zbuluar se çfarë ndodhi. Ajo që zbulon është një konspiracion i lig dhe ai vendos për eliminimin e atyre që janë përgjegjës.

Koha: 92 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *