Rregullohet së Shpejti...

I Believe in Miracles (2015)

Historia e ekipit të Nottingham Forest që bëri histori, duke fituar Kupën Evropiane në vitet 1979 dhe 1980, të udhëhequr nga trajneri Brian Cloughu dhe asistenti i tij Peter Taylori.

Koha: 104 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *