I Declare War (2012)

Lojërat e verës midis fëmijëve të lagjes marrin një kthesë të rrezikshme kur xhelozia dhe tradhtia futet në mes…

Koha: 94 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *