I Lost My Body (2019)

Një histori e Naoufel, një i ri që është i dashuruar me Gabrielle. Në një pjesë tjetër të qytetit, një dorë arratiset nga një laborator dhe është e vendosur të gjej trupin e saj.

Koha: 81 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *