I See You (2019)

Një detektivi në një qytet të vogël dhe familjes së tij fillojnë t’u ndodhin ngjarje të çuditshme teksa ai heton zhdukjen e një djali të vogël.

Koha: 98 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *