PRISNI 7 SEKONDA

I Still Believe

Historia e vërtetë e muzikantit të krishterë Xheremi Kemp dhe udhëtimi i tij i dashurisë dhe humbja që tregon se ka ende shpresë.

Koha: 116 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *