PRISNI 7 SEKONDA

I Want to Eat Your Pancreas

Një djalosh i ri bie në dashuri me shoqen e tij të klasës, e cila vuan nga një sëmundje e rëndë dhe nuk ka shumë kohë për të jetuar, ai e ndihmon atë t’a shijojë kohën e mbetur në maksimum…

Koha: 109 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *