PRISNI 7 SEKONDA

Ice Age

Gjatë Epokës së Akullnajave, një tigër dhëmbëmadh, një përtac dhe një mamuth leshi gjejnë një foshnjë t vogël e cila ka humbur, ata do bëjnë të pamundurën për ta kthyer foshnjën te fisi i saj.

Koha: 81 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *