Ice Age: The Meltdown

Mani, Sidi dhe Diego mësojnë se epoka e akullit po përfundon pasi ato po shkrijnë, ata do mblidhen të gjithë sëbashku për t’u nisur në një udhëtim të gjatë me shpresën se do gjejnë tokë të mirë. Gjatë udhëtimit, ata zbulojnë se Mani, në të vërtetë, nuk është i fundit nga mamuthët leshator.

Koha: 91 min