Ice Blue (2017)

Kur nëna e Arielës kthehet në fermë në mënyrë misterioze, ajo krijon një krisje në marrëdhënien në dukje të përsosur mes Arielës dhe babait të saj dhe zbulohet një e kaluar e trishtueshme dhe e errët.

Koha: 104 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *