Iceman (2014)

Një roje perandorake dhe tre miqtë e tij tradhëtarë të fëmijërisë të urdhëruar për ta kapur, varrosen aksidentalisht dhe ngrijnë në kohë. 400 vjet më vonë, ata shkrijnë dhe vazhdojnë betejën që kishin lënë përgjysëm.

Koha: 104 min