PRISNI 7 SEKONDA

ICHI

Içi është një grua e verbër, e cila endet nëpër qytet me shamisenin e saj (kitarë japoneze me tre tela), por ajo ka aftësi shpate të jashtëzakonshme me të cilat lufton jakuzat dhe të ligjtë e tjerë.

Koha: 120 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *