Identity Thief (2013)

Biznesmeni i sjellshëm dhe i butë Sendi Paterson udhëton nga Denveri në Florida për t’u përballur me një grua që në dukje duket naive, por ka vjedhur identitetin e Sendit.

Koha: 111 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *