Illang: The Wolf Brigade (2018)

Në vitin 2029, një skuadër speciale e policisë lufton një grup terrorist që kundërshton ribashkimin e dy shteteve koreane. Por, pas kësaj lufte, qëndrojnë intriga dhe të fshehta pa fund…

Koha: 139 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *