I’m for the Hippopotamus (1979)

Në Afrikë, dy vëllerzërit Slim dhe Tom zemërohen kur një tiran Gjerman fillon të shesë të gjithë kafshët e egra afrikane tek kopshtet zoologjike kanadeze. Ata vendosin t’i japin një mësim këtij djali dhe bandës së tij.

Koha: 92 min