I’m Thinking of Ending Things (2020)

Një grua plot dyshime, udhëton me të dashurin e saj drejt fermës së veçuar të prindërve të tij. Pasi arrijnë atje, ajo fillon të dyshojë për gjithçka që mendonte se dinte për të dashurin dhe veten e saj…

Koha: 134 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *