I’m Your Woman

Një grua detyrohet të marrë arratinë, pasi burri i saj është në konflikt me partnerët e tij të cilët i ka tradhtuar, duke rrezikuar kështu dhe foshnjën e saj në këtë udhëtim të rrezikshëm…

Zhanri: DramëKrim

Drejtori:

Shteti:

Koha: 120 min

Realizimi:

IMDb: 6.1

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *