Immortal Combat the Code (2019)

Në të ardhmen, vetëm një frymëmarrje mund të shpëtoje jetën nga vdekja. Ndërsa ne kërkojmë për një zgjidhje, ndotja ka zaptuar botën. Nëse nuk gjejmë shpejt një përgjigje, çdo gjallesë do të zhduket. Ne jemi 5 Elementët, dhe po përpiqemi të mbrojmë njerëzimin…. Vite më parë, shumë luftëtarë erdhën tek ne për të kërkuar ndryshimin, dhe iu bashkuan jetës tonë. Pas kësaj, u zbulua një Kod që mund të shpëtonte botën dhe u injektua tek njëri prej nesh. Madje humbëm edhe një anëtar të klanit. Tani duhet të luftojmë për jetët tona, që të sjellim kodin – tek bota…. Ose të vdesim duke u përpjekur. Me Korporatën Mjekësore të Kërkimeve dhe bandën e 4-11-ave që na ndjekin… Ne duhet ta mbrojmë Kodin… ME ÇDO KUSHT!

Koha: 79 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *