In Love With An Angel (2014)

Klaudio është një 40-vjeçar egoist që gëzon të gjitha kënaqësitë në jetë. Me një llogari bankare pa limite në dispozicion dhe një pamje simpatike, ai hidhet nga njëra vajzë tek tjetra, derisa të dashurohet me Luizën aq shumë sa do të jepte edhe jetën për atë.

Koha: 140 min