In Order of Disappearance (2014)

Një qytetar nderi i cili pastron borën e egër në Norvegji, kur djali i tij vritet gabimisht, Nils vendos të veprojë, ndryshe duke ndezur, një luftë ndërmjet gangsterit vegjetarian “Konti” dhe bosit së mafies serbe, Papa.

Koha: 116 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *