In the Line of Duty 4 (1989)

Një polic nga Hong Kongu dhe dy polic amerikanë ndjekin një punëtor të dyshuar porti dhe bashkëpunojnë për të zbuluar se i dyshuari është një dëshmitar që arratiset nga CIA dhe nga policët e korruptuar….

Koha: 94 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *