Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008)

Në 1957 arkeologu i spikatur “Indiana” Xhons thirret në aksion dhe bie në kurthin e një komploti sovjetik për të zbuluar një thesar të lashtë të fshehur mijëra vite para në Amazonë, i njohur dhe si sekreti i kafkës së kristaltë.

Koha: 122 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *