Raiders of the Lost Ark (1981)

Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark : Në 1936, arkeologu dhe aventurieri Indiana Xhons u punësua nga qeveria e Shteteve të Bashkuara të Amerikës për të gjetur Arkën e Marrëveshjes përpara se nazisti Adolf Hitler të merrte vesh mbi fuqitë e saj të mbinatyrshme.

Koha: 115 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *